El passat dilluns es van posar en marxa l’Escola i el Campus d’Estiu, organitzats per l’Ajuntament de Roda de Berà. En total, hi participen 239 infants i joves, ja que les places eren limitades.

L’Escola d’Estiu és una iniciativa de la regidoria d’Infància, i tindrà lloc fins l’11 d’agost. Hi participen 141 infants nascuts entre el 2009 i el 2019, i l’horari és de 9 a 1, amb opció d’acollida i de menjador. Les activitats es duen a terme a l’Escola El Cucurull i consisteixen en manualitats, gimcanes, jocs en grup, activitats físiques i tallers, entre altres, i també es realitzen sortides a la piscina municipal.  

 

El Campus d’Estiu, organitzat pel departament de Joventut, està adreçat a nois i noies nascuts entre el 2007 i el 2014, i es duu a terme de dilluns a divendres al matí, de 9 a 1, fins el 28 de juliol. La major part de les activitats que realitzen els 98 nois i noies inscrits són esportives i tenen lloc al recinte de Les Piscines: iniciació al pàdel, natació, move on, aquagym, tir amb arc i tennis; tot i que també es desplacen a altres indrets del municipi per provar activitats com hípica, judo, pàdel surf, surfskate, cursa d’orientació i l’esperada sortida a la platja.

Amb les activitats realitzades es fomenta l’educació, l’esport, la cooperació i la companyonia.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta