La platja Llarga ja ha recuperat bona part de la sorra que ha perdut durant l’hivern, per culpa dels temporals. El vaixell draga ‘Alaska Primero’, procedent de Cadis, va iniciar els treballs de transvasament el passat dilluns, i els ha finalitzat aquesta matinada. En total, s’han extret 19.000 metres cúbics de sorra fina del voltant de la bocana del Port, sense que el procés hagi ocasionat cap impacte ambiental.

La sorra extreta es va dipositar davant la plaça Mariners, en capçalera, i una màquina hi està fent les tasques d’aplanament. Tot i que els tècnics preveuen que els corrents repartiran i anivellaran la sorra a un gruix uniforme, aquest procés no serà immediat, i per tal d’arranjar la platja com més aviat millor, l’Ajuntament hi està realitzant el repartiment homogeni de la sorra a tota la part nord de la platja Llarga.

En aquests moments, la sorra presenta un color grisenc a causa de la seva procedència i la humitat, però a mesura que passin els dies recuperarà el color daurat característic de les nostres platges.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta