Un any més, les platges Llarga i Costa Daurada han renovat el distintiu que atorga l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor.

L’acte d’hissada de les banderes va ser a càrrec de l’alcalde, Pere Virgili, i del regidor de Turisme i Platges, Frederic Royuela, i va comptar amb la presència de la regidora de Cultura, Teresa Ferré, dels regidors Daniel Izquierdo i Rafael Luna, del cap de la Policia Local, Antonio Gómez, i de membres de les àrees de platges, medi ambient i serveis municipals, així com el responsable de l’equip de salvament i socorrisme de les nostres platges, de l’empresa Altesport.

La Bandera Blava és un reconeixement a la qualitat i a l’excel·lència d’ambdues platges fruit de la tasca que realitza la regidoria de Platges de l’Ajuntament de Roda de Berà. El guardó, reconegut a nivell internacional i que atorga l’ADEAC, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis, la informació i l’educació ambiental, i exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent.

Platja Llarga

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta