Policia Local, Mossos d’Esquadra i Policia Nacional van inspeccionar 56 parades.

El valor de perjudici per a les marques calculat pels pèrits és de més de 280.000 euros.

Dotze agents de la Policia Local de Roda de Berà, dotze de Mossos d’Esquadra i quatre agents del Cos Nacional de Policia van dur a terme ahir al vespre un dispositiu contra la venda de productes falsificats al mercat del passeig marítim de la platja Llarga. Els agents policials van comptar amb la col·laboració de dos pèrits de l’Oficina Espanyola de Patents i Marques.

El dispositiu va finalitzar a les onze de la nit amb 1.027 articles requisats per la Policia Local rodenca i 534 per Mossos d’Esquadra, un total de 1.561 articles falsificats de marques molt conegudes com Nike, Louis Vuitton, Adidas, Tommy Hilfiger, Lacoste, Gucci, Dior, Prada o Rolex, entre moltes altres. Segons els càlculs efectuats pels pèrits, el valor de perjudici per a les marques ascendeix a 281.640 euros.

Els agents, acompanyats pels pèrits, van inspeccionar un total de 56 parades, de les quals es van instruir diligències contra set d’elles per delectes contra la propietat industrial. Per la seva part, Policia Nacional va realitzar disset identificacions per constatar que no hi havia cap persona que no complís amb la Llei d’Estrangeria.

Aquest operatiu té com a finalitat mantenir la lluita contra la venda il·legal d’articles falsificats. Va ser impulsat per la Policia Local de Roda de Berà, i va comptar amb la col·laboració de la resta de cossos policials, atès que durant les inspeccions rutinàries que efectuen els agents al mercat de la platja Llarga s’havia detectat una venda d’articles falsificats.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta