El Bus Comunicador visitarà el municipi els dies 4, 5 i 6 de setembre per explicar el servei PasBus

El pròxim 6 de setembre, primer dia del nou curs escolar, l’Ajuntament de Roda de Berà i Autocars Penedès posaran en marxa el servei de transport escolar amb dues línies noves, una amb recorregut per la zona costanera i l’altra per la zona poble. El servei funcionarà els dies lectius escolars. Els canvis efectuats tenen l’objectiu de millorar les rutes i reduir els temps dels trajectes que afecten els escolars, adaptant-se als horaris dels centres educatius.

Alhora, s’implementarà el PasBus, un sistema de transport col·lectiu amb el qual l’usuari tria l’origen, el destí, l’horari i la parada oficial on vol ser recollit, així com la parada de destí. D’aquest servei se’n va fer una prova pilot el passat 1 de juny i, gràcies als resultats satisfactoris, s’ha decidit implementar una segona prova pilot tot coincidint amb la posada en marxa del servei de transport escolar. El PasBus, operatiu de dilluns a divendres i amb 11 freqüències previstes, és un servei personalitzat, flexible i més sostenible que el tradicional.

Com funciona el PasBus?

Quan la persona sap el destí i l’hora que ha d’estar, ha de seleccionar l’horari d’entre les franges de freqüències i les parades d’origen i de destí, entre tota la bossa de parades. Després, ha de fer la sol·licitud per telèfon, al 977 660 821 (de dilluns a divendres de 9 a 19 h, i els dissabtes de 10 a 12 h), enviant un SMS al 699 913 586 o bé per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En tots els casos cal indicar el nom d’usuari, el DNI, el telèfon, les parades d’origen i de destí, la data i l’hora en què ha de ser al destí, el motiu (metge, gestions, treball...) i el nombre de places necessàries.

La sol·licitud caldrà fer-la amb temps d’antelació. Per a les freqüències 1, 2 i 3 (06:30 h, 07:30 h i 08:30 h) el servei es pot sol·licitar fins a les 6 de la tarda del dia anterior; la resta de freqüències fins a 1 hora abans de l’inici de la freqüència.

Bus Comunicador

Per donar a conèixer el nou servei a totes les persones que ho desitgin, el Bus Comunicador visitarà Roda de Berà els dies 4, 5 i 6 de setembre de 9:30 a 11:30 i de 18:30 a 19:30. Per accedir al Bus Comunicador, on es farà l’explicació detallada del servei, cal fer la sol·licitud al 977 660 821, indicant dades personals, dia, hora i parada.


Descarrega el nou horari del transport urbà PasBus en pdf.

Descarrega el nou horari del transport escolar en pdf.

 

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta