El calendari de 2024 de l’Ajuntament estarà format per les 12 millors fotografies presentades a concurs.

Cada fotografia escollida rebrà 50 euros de premi.

L’Ajuntament ja prepara el seu reeixit calendari anual de cara al 2024. Com cada any, aquest comptarà amb les millors imatges de Roda de Berà, escollides a través del Concurs de Fotografia, el qual arriba a l’onzena edició.

Hi poden participar totes les persones empadronades al municipi, sense límit d’edat, i també aquelles que tinguin una segona residència a Roda de Berà.

Es poden presentar fins a 12 fotografies, totes elles de racons i espais del poble, en format JPG i disposició horitzontal. Les imatges hauran de tenir una grandària mínima (pel seu costat curt) de 3.508 píxels (equivalent a format A3 horitzontal imprès) i es podran presentar en RGB o CMYK.

Les imatges es podran presentar fins al 6 de novembre a l’Hotel d’Entitats, en un dispositiu d’emmagatzematge digital, dins d’un sobre tancat. El sobre també haurà d’incloure un sobre més petit dins del qual s’haurà d’introduir l’Annex I, i l’Annex II en el cas dels participants menors d’edat, per tal de mantenir l’anonimat de l’autoria de les obres. 

El Jurat estarà format per l’alcalde Pere Virgili, com a president; i com a vocals la regidora de Comerç, Rosana Dorantes; el regidor de Turisme, Frederic Royuela; la tècnica de Comunicació, Susana Benítez; i Óscar Espigares, treballador adscrit al departament de Comunicació.

Quant als premis, l’equip de Govern va decidir l’any passat doblar la quantia dels premis i cadascuna de les 12 imatges seleccionades rebrà 50 euros.  

Els noms dels premiats es donaran a conèixer a través de les xarxes socials de l’Ajuntament el 10 de novembre. Les fotografies escollides, però, seran un misteri fins a la distribució del calendari, durant el mes de desembre.

Bases del Concurs .

 

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta