L'ensorrament del sostre de la nau de la cooperativa agrícola el passat 4 d'octubre ha obligat a tallar al trànsit rodat el carrer Joan Carles I. 

La senyalització excepcional derivada de l’esfondrament de part del sostre de l’edifici del sindicat s’allargarà encara durant algunes setmanes més. Mentrestant, a partir d’avui, el sentit dels carrers quedarà de la següent manera: 

 

  • El tram del carrer Reina Sofia entre Joan Carles I i Santa Magdalena serà de pujada (només aquest tram).

 

  • El tram afectat del carrer Joan Carles I -des de Marinada fins a Reina Sofia- serà de doble sentit per als veïns i veïnes (només per a ells), perquè aquests puguin accedir als seus habitatges.

 

  • El sentit de la circulació a la resta de carrers adjacents no es modifica.

 

  • Es mantenen els dos sentits de circulació a la plaça Doctor Pujol, però es prohibeix l’estacionament. Es demana evitar, al màxim possible, la circulació per la plaça, i recomanem la sortida i entrada al municipi per altres vies, com ara Berà Mar o Mas Roig.

 

  • Les famílies de l’escola El Cucurull hauran d’estacionar els seus vehicles a la plaça del Mercat i caminar fins al centre escolar. Durant les entrades i sortides de l’escola aquest tram del carrer Reina Sofia romandrà tallat al trànsit rodat.

 

Suport Diputació de Tarragona

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta