Gràcies a la col·laboració de moltes associacions i entitats i a la implicació de la ciutadania.

La 32a edició de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio es va celebrar ahir durant tota la jornada i fins a la finalització de la transmissió, de matinada, va assolir una recaptació de 5.705.395 euros. Molts municipis de tot Catalunya s’hi van adherir organitzant diferents esdeveniments per a recaptar fons, per a destinar-los en aquesta edició, i per primer cop a la història de La Marató, a la recerca i la investigació sobre les malalties relacionades amb la salut sexual i reproductiva.Roda de Berà, vila solidària, s’hi va voler sumar un any més i, gràcies a la col·laboració de moltes entitats i associacions locals, es va organitzar un ampli programa d’esdeveniments.

En total es van recaptar 3.143,56 euros, 806 euros més que a la passada edició, i encara caldrà sumar el que va aconseguir reunir Auca Teatre durant les dues sessions de la seva obra de teatre “Scrooge: El conte de Nadal”; i el que recapti el Festival de Nadal del Club Patí Roda de Berà, el proper 22 de desembre.

Dissabte, la venda solidària de llibres organitzada per la biblioteca municipal Joan Martorell Coca va assolir una recaptació de 730 euros; i l’associació juvenil Roda Jove, amb el campionat de bitlles, 100 euros. A les diferents guardioles que hi havia a la plaça es van reunir 330,57 euros, a través de les diverses activitats que van dur a terme l’AFA de l’escola El Cucurull, amb un taller per elaborar un fanalet de Nadal; una caminada solidària de l’associació Marxa Aquàtica Baix Gaià; l’activitat de mini tennis amb el Club de Tennis Barà; una masterclass d’aeròbic organitzada per la regidoria d’Esports; i un flashmob a càrrec de l’alumnat d’Aulatres Estudi de Roda de Berà i del Vendrell, que va aplegar moltes desenes de famílies.

Ahir diumenge es va concentrar el gruix d’activitats amb una fira d’entitats a la plaça de la Sardana. L’associació Toxophílica va reunir 32,85 euros amb un taller de tir amb arc; la venda de postals elaborades per l’alumnat de les escoles Salvador Espriu i El Cucurull, i de l’institut Roda de Berà, va sumar 112,14 euros; i la paradeta de venda de centres de nadal elaborats per les membres de l’associació de Dones Kom-Tú, 71 euros. L’AFA de l’escola Salvador Espriu va muntar una paradeta de venda de roba de segona mà, amb la qual va reunir 82,80 euros. Amb les guardioles del Pare Noel i de l’associació de voluntaris de Protecció Civil, es van recaptar 89,29 euros; l’associació Luz de Luna, amb la venda de tiquets per al sorteig d’una panera i l’exhibició de balls, va reunir 171 euros; l’associació de veïns del Francaset-Mas Roig, va recaptar 175 euros, amb la venda de participacions per al sorteig d’una ampolla de vi de les vinyes de Roda de Berà; i l’associació d’Amarradors del Port Berà va organitzar un vermut solidari, amb el qual van reunir 112,65 euros.

A banda de les diferents activitats organitzades, altres entitats hi ha volgut col·laborar amb les seves aportacions. L’escola Salvador Espriu, a través de la cantada de nadales que van celebrar durant tota la setmana passada en diferents punts del municipi, va reunir un total de 145,15 euros; el Club Atlètic Roda de Barà ha fet una donació de 300 euros; el Grup Sardanista de 250 euros; l’associació Al-Anon, de 100,09 euros; l’associació de veïns de La Barquera, amb la celebració de la caseta del Pare Noel, el passat 8 de desembre, va reunir 141,02 euros, que han donat per a La Marató; i Les Monges Associació Cultural han fet una aportació de 200 euros.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta