Ha aconseguit el 22,6% dels vots de la ciutadania, la qual, com a novetat d’aquesta edició, ha estat l’encarregada de triar els millors aparadors.

La merceria Marinada ha quedat en segona posició, amb el 19% dels vots, i la botiga El Racó del Cabell, ha estat la tercera classificada, amb el 12,1%.

La ciutadania ha parlat. Del 13 al 19 de desembre els rodencs i les rodenques, a través dels seus vots, han decidit quins són els millors aparadors nadalencs d’aquest any.

En total, han votat el seu aparador preferit 248 persones, les qui només per participar entraran en el sorteig de 28 vals de 15 euros per gastar en els establiments adherits.

L’aparador de la perruqueria Erian ha estat el guanyador indiscutible d’aquest Nadal, amb el 22,6% dels vots, i s’emporta un viatge de cap de setmana valorat en 150 euros. En segona posició ha quedat l’aparador de la merceria Marinada, amb el 19% dels vots, amb la qual ha guanyat un sopar per a dues persones en un restaurant de Roda de Berà, valorat en 100 euros. El Racó del Cabell ha estat el tercer classificat, amb el 12,1% dels vots, i s’emporta un lot de Nadal valorat en 75 euros.

El vot popular ha estat la novetat de la 13a edició del Concurs d’Aparadors que cada any organitza la regidoria de Comerç, per tal d’implicar a la ciutadania en l’elecció. Fins ara era el jurat estava format per membres de tots els grups municipals i tècnics de l’Ajuntament, els qui, amb les seves puntuacions triaven els tres millors aparadors, en base a criteris d’originalitat, creativitat, innovació o adequació a la temàtica.

13è Concurs d’Aparadors Nadalencs.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta