Pels carrers es van poder veure esquelets mexicans, arlequins, Barbies i Kens, papallones o jugadors i jugadores de pàdel, entre d’altres personatges.

La disbauxa es va apoderar aquest proppassat cap de setmana de Roda de Berà per a celebrar el Carnaval 2024. Els carrers es van omplir de tot tipus de personatges, des de papallones o jugadors de pàdel, fins a esquelets mexicans del Dia de Morts, Barbies i Kens, arlequins, presos, guardians d’una gran serp, cordovesos o andalusos sortits de la Fira d’Abril.

Dissabte al matí va tenir lloc la Rua de platja. Les set carrosses i la comparsa participants es van donar cita a la plaça Luis del Olmo, des d’on van iniciar el seu recorregut per la plaça Mediterrani, el port esportiu, fins a arribar al passeig marítim de Costa Daurada.

A la tarda, la Gran Rua va aplegar finalment dotze carrosses i una comparsa, moltes d’elles vingudes d’altres municipis com ara l’Arboç, Torredembarra, Altafulla, El Vendrell, Banyeres del Penedès o la Pobla de Montornès i Albinyana.

A la plaça de l’Ajuntament, l’alcalde Pere Virgili, les regidores Remei Gavaldà i Teresa Ferré, i el Rei Carnestoltes van donar la benvinguda als i les participants, i els van fer lliurament del diploma de participació.

La festa va continuar a partir de les onze de la nit al Casino Municipal amb els deejays Quiles, Cristian Live, David Now i Jordi Romero.

Finalment diumenge, a partir de dos quarts de sis, va arribar el torn dels més menuts amb la Rua infantil i l’esperada festa infantil al pavelló municipal, amb l’animació de la Susanita Pinceles i la visita de Bluey i d’Stitch. També es va repartir xocolata desfeta i coca per a tothom.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta