La Policia Local de Roda de Berà, amb agents del cos policial torrenc, van detenir el passat dimecres a la tarda un individu implicat en el furt de matrícules a la Pobla de Montornès. La detenció és va poder realitzar després d’una perillosa persecució conjunta dels dos cossos, mentre l’home, de 38 anys i veí de la Pobla de Montornès, intentava fugir, conduint el seu vehicle de forma molt temerària.

El dispositiu es va iniciar quan, passades les sis de la tarda, la base policial de Roda de Berà va rebre un avís de Torredembarra informant del seguiment d’un vehicle que es dirigia cap a Roda de Berà, implicat en un furt, i que havia fugit d’un control policial al municipi torrenc.

El vehicle circulava a gran velocitat per la carretera N-340, posant en perill la resta de vehicles de la via. De forma ràpida els agents de Roda de Berà van posar en marxa el dispositiu per a detenir el conductor. Després d’un seguiment coordinat per part de les dues policies, es va iniciar la persecució durant la qual l’individu va realitzar una conducció evasiva i molt agressiva contra els vehicles policials i cap a la resta de conductors que circulaven en aquell moment per l’N-340 i per la carretera TV-2041.

La persecució els va portar fins a la carretera de Bonastre, on finalment els agents van deixar el conductor sense opcions de poder avançar i el van obligar a aturar el seu vehicle, moment en què va ser detingut. Se li imputen diversos delictes, entre ells, conducció temerària; resistència, desobediència i atemptat contra els agents de l’autoritat; conduir el vehicle amb la suspensió del permís de conduir, sense l’assegurança obligatòria ni la ITV en vigor; i el furt de matrícules.

Els agents involucrats en l’operatiu van destacar el menyspreu del detingut per la seva pròpia integritat “com si no l’importés posar en perill la seva vida”, així com dels agents i de la resta de conductors.

La Policia evita l’ocupació d’un habitatge al Francaset

Dilluns passat, agents de la Policia Local de Roda de Berà van impedir un nou intent d’ocupació d’un habitatge, en aquesta ocasió al barri del Francaset.

La ràpida i efectiva intervenció dels agents, i la important col·laboració ciutadana han estat novament fonamentals per evitar aquesta ocupació. Dilluns a la tarda la base policial va rebre un avís d’una ciutadana informant de la possible ocupació d’un habitatge proper al seu. Es van comissionar dues dotacions policials de forma immediata amb la finalitat de comprovar els fets.

Un cop allà, els agents van trobar una persona que havia aconseguit accedir a la vivenda i mostrava resistència a col·laborar amb els agents. Finalment, van aconseguir identificar la persona i comprovar que no tenia cap títol legal sobre la propietat, motiu pel qual se’l va informar sobre la il·legalitat de la seva acció i se’l va instar a abandonar l’habitatge de forma pacífica.

La Policia Local agraeix el compromís de la ciutadania i la seva participació activa en la protecció de l’ordre públic. “Continuarem treballant en estreta col·laboració amb les i els ciutadans per a mantenir un entorn segur i tranquil per a tothom a Roda de Berà”, assegura Antonio Gómez, cap de la Policia Local.

Policia Local

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta