Un total de 17 equips i més de 200 futbolistes formen actualment el club rodenc.

El camp de futbol municipal va acollir el passat dissabte a la tarda la presentació de tots els equips del Club Atlètic Roda de Barà per a la temporada 2023/24.

La demanda esportiva adreçada als infants i al jovent s’ha incrementat en els darrers anys amb el creixement poblacional de Roda de Berà, i el Club rodenc també ho ha viscut, amb un augment del número de jugadors i jugadores.

Actualment el Club Atlètic Roda de Barà està format per més de 200 futbolistes, dividits en 17 equips: un equip de babies, dos de prebenjamins, tres de benjamins, tres d’alevins, dos femenins, dos d’infantil, dos de cadets, un juvenil i el primer equip.

L’acte va comptar amb la participació de l’alcalde, Pere Virgili; del regidor d’Esports, Gerard Solé; de la regidora de Festes, Remei Gavaldà, qui actualment ostenta també el càrrec de presidenta del Club, fins que se celebrin eleccions aviat; i del delegat i subdelegat de la Federació Catalana de Futbol a Tarragona, José Cosano i Juan Carlos Infantes. També van ser-hi presents els regidors Daniel Izquierdo i Eva M. Giménez.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta