Va ser el millor aspirant del procés de promoció interna celebrat al gener.

A partir d’avui la Policia Local de Roda de Berà té nou sergent. Aquesta plaça, que va quedar vacant al gener de 2022 amb l’ascens d’Antonio Gómez com a sotsinspector en cap, estarà ocupada a partir d’avui pel funcionari de carrera Óscar Arjonilla, qui ha signat aquest matí el seu nomenament.

Arjonilla va ser el millor aspirant de tots els caporals presentats al procés de promoció interna celebrat el passat 11 de gener a l’Ajuntament. A mitjans d’aquest mes iniciarà a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya el curs de sergent que es requereix.

El nou sergent va iniciar la seva carrera professional ara fa 24 anys a Montgat (el Maresme). Durant la seva trajectòria ha passat per cossos policials de grans ciutats com ara Viladecans o l’Hospitalet de Llobregat. L’any 2007 va arribar com a caporal a Roda de Berà, on ha exercit també com a cap de torn de servei.

A banda de la seva carrera policial, durant els anys 2017 i 2018 va ser nomenat, en comissió de servei, cap de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania del consistori rodenc, on va encapçalar el projecte d’implantació del nou model d’administració electrònica amb molt bons resultats.

Policia Local

Policia Local

Policia Local

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta