Aquesta jornada reivindicativa continua sent necessària per avançar cap a una societat més igualitària, justa i lliure de violències masclistes.

L’Ajuntament de Roda de Berà se suma un any més a la commemoració del Dia Internacional de la Dona. La regidoria de la Dona i Igualtat, encapçalada per Rosana Dorantes, ha preparat un programa d’actes variats entorn a aquesta jornada, amb la col·laboració d’altres departaments i d’associacions locals.

Una d’aquestes entitats és precisament l’associació de dones ‘Kom-tu’, la qual ha agafat recentment una forta embranzida amb l’organització de moltes activitats. Així, el 5 de març a les cinc de la tarda, celebrarà la inauguració d’una mostra de treballs a l’Hotel d’Entitats. L’exposició es podrà visitar fins al 28 de març.

El 7 de març, la regidoria de la Dona i Igualtat muntarà la ja tradicional carpa lila informativa al mercat setmanal, a través de la qual oferirà informació i s’exposaran els dibuixos presentats a la quarta edició del Concurs de cartells del Dia Internacional de la Dona, organitzat per aquesta regidoria amb la col·laboració del departament de Joventut i de l’Institut Roda de Berà.

El mateix dijous a la tarda, l’associació cultural Luz de Luna organitzarà un taller d’estètica i de cura de la pell. Serà a dos quarts de cinc, a l’Hotel d’Entitats.

El 8 de març, Dia Internacional de la Dona, les dones ‘Kom-Tu’ celebraran a l’Hotel d’Entitats, de nou a onze del matí, un taller d’estampació floral. A les 12 del migdia, tindrà lloc la lectura del manifest institucional, i a partir de les dues de la tarda, un dinar de germanor al restaurant Les Guatlles. El preu del menú és de 24 euros i els tiquets es podran adquirir fins al 6 de març al Forn Queralt i a la Merceria Marinada. Després del dinar, les dones assistents podran gaudir amb l’espectacle del monologuista Sergio Marín. Està organitzat per l’associació de dones, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Aquest mateix dia, Jocnet ha organitzat a la zona esportiva l’Eixample un torneig de pàdel, de sis de la tarda fins a les onze de la nit; i la regidoria d’Esports ha preparat una masterclass d’aeròbic, de dos quarts de set fins a dos quarts de nou del vespre, al Casino Municipal. La classe estarà dirigida per Maria Paura, del departament d’Esports, i per monitores i monitors del gimnàs Record del Vendrell. Els i les participants rebran una ampolla commemorativa.

Per al 9 de març, el Club de Tennis Barà ha organitzat també un torneig de pàdel, serà de nou del matí a dues de la tarda, a les instal·lacions del club. Per a més informació i inscripcions cal trucar el 655 72 44 45.

Ja fora de programa, però en relació amb el Dia Internacional de la Dona, l’associació ‘Kom-Tu’ ha organitzat una sortida al teatre Coliseum. Serà el 22 de març, per a veure l’espectacle de ‘Los Morancos’. El preu, que inclou entrada i transport, és de 45 euros. La venda de tiquets, com és habitual, serà a través del Forn Queralt i de la Merceria Marinada.

Finalment, el 10 de maig, a dos quarts de sis de la tarda, la biblioteca municipal acollirà la presentació del llibre El meu nom és Clítoris, a càrrec de l’autora Isabel Llavoré, qui també dirigirà un taller sobre salut sexual.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta