En tres línies d’actuació, dins de les subvencions per a personal de socorrisme a les platges i a la piscina municipal, i el manteniment de desfibril·ladors, per a l'exercici 2023.

La Diputació de Tarragona ha atorgat a l’Ajuntament una subvenció de 26.070,44 euros, dividida en tres línies diferents. Per una banda, 16.886 euros corresponen a la subvenció per al personal de socorrisme a les platges durant el passat estiu. Aquest servei va ser adjudicat a Altesport 2000 S.L, per a la prevenció d’accidents, la vigilància, el salvament i el socorrisme a les platges rodenques, de l’1 de juliol al 31 d’agost.

Per altra banda, la línia 2, subvencionada amb 8.443 euros, correspon a l’ajut per sufragar el personal de socorrisme a la piscina municipal de la zona esportiva municipal. L’adjudicatari del servei també va ser l’empresa Altesport 2000 S.L.

Finalment, la línia 3, amb 741,44 euros, subvenciona el manteniment integral i el servei mèdic per a les instal·lacions municipals en relació a vuit desfibril·ladors, ubicats a l’Ajuntament, el pavelló municipal, la piscina municipal, la Policia Local, la llar de jubilats i pensionistes, el centre cívic La Roca Foradada, el camp de futbol municipal i la seu de Protecció Civil. L’empresa adjudicatària del servei va ser Caryosa.

Suport Diputació de Tarragona

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta