Es destina a la lluita contra el mosquit tigre o a la reducció d’espècies plaga en l’àmbit urbà.

La Diputació de Tarragona ha atorgat a l’Ajuntament un ajut de 8.839 euros per a lluitar contra les plagues urbanes i per a la gestió d’animals domèstics abandonats. Les actuacions subvencionables són de tres tipus. La primera d’elles, per a la reducció d’espècies plaga en l’àmbit urbà, com ara la desratització o la desinsectació d’edificis, clavegueram i la via pública; el control i el tractament de la processionària així com el control de la població de coloms.

El segon tipus fa referència al mosquit tigre i altres mosquits, la mosca negra i la vespa asiàtica, actuacions que es duen a terme als embornals i les sortides de pluvials a les platges, i a diferents carrers del municipi com ara, Alzina, Simone de Bouvoir, Mas Garbí o Salvador Dalí, entre d’altres.

El tercer tipus de les actuacions subvencionables fa referència a la gestió dels animals domèstics abandonats, les quals es duen a terme en col·laboració amb l’associació Rodagat. L’objectiu del consistori és millorar les condicions sanitàries, esterilitzacions, castracions, xips, trasllats als centre veterinaris, etc., per millorar l’estat sanitari dels animals, i també les condicions de salubritat de l’entorn.

 

Suport Diputació de Tarragona

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta