Prop de 200 persones van gaudir del dinar de germanor.

Durant el dia d’ahir, Dilluns de Pasqua, l’ermita de Berà va acollir la celebració de la 35a edició de l’Aplec de Sardanes, organitzat pel Grup Sardanista de Roda de Berà amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Unes dues-centes persones, vingudes des del Vendrell, Torredembarra, Sant Sadurní d’Anoia i, per suposat, Roda de Berà, van gaudir d’una magnífica jornada en bona companyia al costat del mar.

Dins del programa de matí, els dansaires van ballar nou sardanes de set tirades cadascuna, amb la música de la Cobla Marinada. Seguidament, a partir de les dues de la tarda, 170 persones van gaudir del dinar de germanor preparat allà mateix, amb musclada, fideuà, aigua, pa i vi.

El programa de tarda va començar a les cinc, amb nou sardanes més amb la música de la Cobla Ciutat de Cornellà, i hi va haver una aturada per a berenar la tradicional mona amb moscatell.

L’Aplec se celebra a Roda de Berà des de fa més de 100 anys, però en fa 35 que el Grup Sardanista el va reinventar i el celebra tal com el coneixem avui dia.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta