L’Ajuntament premiarà les roses més boniques i les més oloroses.
L’any passat hi van participar una quarantena de roses.

L’Ajuntament, a través de la regidoria de Cultura, celebrarà el cap de setmana del 4 i 5 de maig el tercer Concurs de Roses de Roda de Berà. Després de l’èxit assolit a les dues primeres edicions, amb la participació de més d’una vuitantena de roses sumant ambdues, la sala d’actes del Patronat Municipal tornarà a acollir el certamen.

Hi poden participar totes aquelles persones, principiants o aficionades, de Catalunya que cultivin roses i que s’inscriguin el mateix dia 4 abans de les 11:30h. La valoració del jurat serà a partir de les dotze del migdia. Caldrà esperar, però, fins al diumenge a dos quarts d’una per conèixer les roses guanyadores. Pel que fa a l’exposició, la ciutadania podrà visitar-la el mateix dissabte fins a les dues de la tarda, i el diumenge, entre les deu i la una de la tarda.

Cada persona concursant podrà presentar fins a un màxim de 10 roses per modalitat, entre les quals s’escolliran les tres roses més boniques i les més oloroses. Entre les millors, el jurat triarà a més a més el Premi especial a la millor rosa.

Pel que fa a la primera modalitat, es tindrà en compte la bellesa i l’estat de salubritat de la rosa. Quant a la segona, es valorarà l’olor natural de la flor. Per a cadascuna es lliurarà un primer premi de 75 euros, un segon de 50 euros i un tercer de 25 euros, i un roser de Garden Pagès per a tots ells. Tots els participants rebran també un diploma i un lot de productes Flower. El premi especial serà de 75 euros i l’honor de formar part del jurat de la quarta edició del concurs. Aquest premi podrà coincidir amb les guanyadores de les dues modalitats.

No s’admetran les roses d’hivernacle, aquelles que emprin esprais per modificar la seva olor o les roses cultivades per professionals, així com aquelles que no compleixin amb els requisits exigits a les bases.

El Jurat estarà presidit per l’alcalde Pere Virgili, i hi actuaran com a vocals Teresa Ferré, regidora de Cultura de l’Ajuntament; Ramón Pagès, de Garden Pagès; Àngel Jubete, de Flower; Ingrid Virgili, de la botiga Ingrid Virgili Floral Art & Events; Roberto Marzano, aficionat a la jardineria; i Maria Gurita, guanyadora del premi especial del jurat 2023.

Descarrega aquí les bases en pdf.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta