Els agents també vigilaran l’incompliment de les obligacions indicades per un semàfor.

La Policia Local de Roda de Berà, en coordinació amb el Servei Català de Trànsit, durà a terme del 8 al 14 d’abril una campanya de seguretat viària sobre les distraccions al volant i el respecte per les indicacions del semàfor.

L’estratègia de vigilància se centrarà en detectar les desatencions en la circulació, sobretot les relacionades amb la manipulació del telèfon mòbil i l’ús de dispositius com ara pantalles, navegadors o monitors, fumar, maquillar-se o utilitzar auriculars connectats a un aparell de so, totes elles activitats incompatibles amb la conducció i l’obligatòria atenció permanent que s’ha de mantenir al volant.

Aquestes campanyes de control i vigilància són imprescindibles per conscienciar els usuaris i usuàries dels riscos que poden comportar les distraccions durant la conducció i les seves conseqüències, tenint en compte que suposen la principal causa d’accidentalitat.

La Policia Local recorda, però, que aquestes accions es vigilen tot l’any i que durant aquesta setmana s’intensificaran els controls.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta