És una campanya coordinada d’abast territorial europeu.

La Policia Local de Roda de Berà durà a terme aquesta setmana, fins al 28 d’abril, una nova campanya coordinada d’abast territorial europeu, de control i vigilància dels elements de seguretat passiva, que inclou el correcte ús del cinturó, el casc i els sistemes de retenció infantil.

Té com a objectiu principal la conscienciació a l’hora de conduir utilitzant correctament els elements de seguretat dels vehicles. Així doncs, els agents comprovaran que les persones ocupants dels vehicles, conductor i acompanyants, portin degudament posat el cinturó de seguretat. També es vetllarà perquè els menors d’edat vagin correctament col·locats a les seves cadiretes o sistemes de retenció infantil.

Pel que fa als ciclomotors i motocicletes, s’incidirà en el correcte ús del casc. Cal recordar que portar el casc ben posat és vital per a la seguretat dels motoristes. S’ha de portar en tots els trajectes i cordat correctament. La corretja de subjecció ha de quedar ajustada per sota de la barbeta, i no pot quedar baldera per evitar que el casc es desprengui en cas d’accident.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta