Per cinquè any consecutiu, l’Ajuntament i el FIC-CAT impulsen aquesta iniciativa per a les nits de divendres del mes d’agost.

Les nits del 2, el 9 i el 16 d’agost, rodencs, rodenques i visitants podran gaudir del millor cinema en català al costat del mar, en un indret idíl·lic, a l’antic port del Roc de Sant Gaietà. Per cinquè any consecutiu, les regidories de Cultura i de Turisme, amb el suport del Festival Internacional de Cinema en Català, a través del conveni que signen cada any, han tornat a posar en marxa l’Espai FIC-CAT.

En aquesta ocasió, seran tres les sessions programades. La primera d’elles arribarà el 2 d’agost, a partir de les 10 de la nit, amb una selecció dels curtmetratges més ben valorats per part del públic assistent al Festival: No vull ser un heroi, de Joan Paüls; Humormàtic, de Pau Escribano; California, d’Albert Mariné; i Sincopat, de Pol Diggler.

La següent sessió serà el 9 d’agost, amb la projecció del llargmetratge Ruta Salvatge, de Marc Recha (2023). El director va rebre el Premi Honorífic 2018, amb la Localització com a eix temàtic d’aquella edició.

La darrera cita de l’Espai FIC-CAT serà el 16 d’agost amb Saben aquell (2023), el biopic sobre l’humorista Eugenio dirigit per David Trueba. David Verdaguer va guanyar el Goya a Millor actor protagonista per la seva interpretació com a Eugenio.

Per a posar punt final a l’estiu cinematogràfic, fora del programa de l’Espai FIC-CAT i dins de la novena edició de l’Estiu a la Pedrera, el Festival tornarà a col·laborar amb l’Ajuntament en la projecció del llargmetratge Beach House, d’Hèctor Hernández Vicens. La pel·lícula, que va guanyar el Premi del públic al FIC-CAT 2023, es podrà veure el 31 d’agost, a les 22h, a la pedrera de l’Elies.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta