canlenfrdeitrues

Notícies

Està equipada amb 11 ordinadors i el mobiliari necessari per fer-la funcional i còmoda.

Gran Recapte

La segona aula d’informàtica de l’Institut Roda de Berà és ja una realitat gràcies a la subvenció de 3.449 euros que l’Ajuntament ha concedit a l’Associació de Mares i Pares del centre. L’alcalde Pere Virgili i la regidora d’Ensenyament, Cèlia Treserres, van visitar-la ahir a la tarda, acompanyats per Manel Granados i Josep Maria Fortuny, director i coordinador del centre, respectivament, i per les representants de l’AMPA, Neus Ribas i Blanca Solís.

La subvenció respon a la necessitat que tenia el centre d’ampliar el seu parc informàtic i ha permès que els alumnes comptin a partir d’ara amb aquesta nova sala equipada amb 11 equips i tot el mobiliari necessari per fer còmode i funcional l’espai.

L’aula, que complementa la que ja existia al centre, amb 17 ordinadors, permetrà ampliar les possibilitats que fins ara tenien els estudiants per accedir a les noves tecnologies. A més a més, el centre posarà en marxa un servei addicional per tal que els alumnes puguin fer-la servir durant el temps d’esbarjo per elaborar treballs de classe que requereixin l’ús d’un ordinador amb connexió a Internet.

Gran Recapte

L'Alcalde i la Regidora amb els representants del centre i de l'AMPA, davant del nou vinil que presideix la façana principal.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.