Roda de Berà ha tornat a mostrar la seva solidaritat un cop més i en aquesta ocasió ho ha fet amb tot un seguit d’actes i activitats creats amb l’objectiu de recaptar fons per a La Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties infeccioses.

La plaça de la Sardana ha acollit durant tot el matí de diumenge el gruix d’actes, gràcies a la col·laboració d’associacions, entitats i persones, amb la coordinació de l’Ajuntament rodenc. A quarts de deu del matí l’activitat va començar amb l’esmorzar solidari, la parada de venda de llibres de la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca, la venda de postals de Nadal -fetes pels alumnes de les escoles El Cucurull i Salvador Espriu i per alumnes de l’Institut Roda de Berà- i l’exitosa activitat de Tir amb Arc, a càrrec de l’Associació Toxophílica de Catalunya. Roda de Berà Ràdio també va estar present un any més, amb un especial del programa A Mig Matí, en directe, per on van passar diversos convidats, tots ells implicats amb La Marató.

A quarts de dotze, amb la mirada expectant dels infants, va arribar el Caga Tió gegant, el qual va cagar dolces sorpreses per als més petits; i cap a les dotze va aparèixer el Drac Artcai, acompanyat per un mag que va fer uns trucs molt divertits i va lliurar els premis dels treballs pel Mural Gegant de Catalunya fet a les escoles. Al migdia es va oferir un vermut solidari, es va fer el sorteig de 2 sopars de Cap d’Any -gentilesa de Càtering L’àpat- i es van lliurar els premis del 5è Torneig de Pàdel Solidari, organitzat per l’Associació Juvenil Roda Jove, la qual va aconseguir recaptar 240€. L’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, i les regidores Isabel Mondéjar, Cèlia Treserres i Teresa Ferré -tots ells presents durant tot el matí- van lliurar els premis, acompanyats pel regidor José Ibort, als guanyadors. El 1r premi va ser per Alberto Izquierdo i Sergio Navarro; el segon per Adri Osuna i Ray Pérez, i Fran Osuna i M. Ángeles Chacón van quedar tercers classificats.

A dos quarts de set de la tarda Auca Teatre de Les Monges Associació Cultural va estrenar “Per Nadal, cada ovella al seu corral”, un divertit espectacle nadalenc, ideat i dirigit per Ernest Nogués i apte per a tota la família, el qual va comptar amb la participació de la Coral Verge de Berà i el Grup Sardanista de Roda de Berà. Gràcies a les entrades i als donatius es van aconseguir recaptar 602€ per a les malalties infeccioses. L’obra es tornarà a representar el proper dissabte, dia 23 de desembre, a dos quarts de set de la tarda al Casino Municipal. Durant l’obra també es va aprofitar per presentar el logo i els actes previstos per a la celebració del Tricentenari de l’Ermita de la Mare de Déu de Berà.

La regidora de Sanitat, Isabel Mondéjar, s’ha mostrat molt agraïda a totes les persones, entitats i associacions que han fet possible recaptar aquests 1.362€ per a La Marató.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta