canlenfrdeitrues

Notícies

El passat divendres al migdia l'Ajuntament va commemorart el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. A les dotze els membres del Consistori, treballadors i rodencs i rodenques es van reunir a la plaça de l'Ajuntament per tal de llegir el manifest institucional emès per l'Institut Català de les Dones. Enguany, les encarregades de la lectura van ser Rosa Cordoba, de l'associació de dones Kom-tu, Mercè Alemany, de l'associació Luz de Luna, i Elisenda Casals.

Seguidament es va formar un mosaic de lletres on es podia llegir #hisom #implicats i es va fer un minut de silenci per totes les víctimes de la violència masclista.

L'acte va comptar amb l'assistència i la participació de l'alcalde, Pere Virgili, i dels regidors i regidores, Teresa Ferré, Cèlia Treserres, Isabel Mondéjar, Manel González, José Ibort, Toni Bernal, Josep Antoni Benedicto, Laura Moya i Encarna Ramírez.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.