Platges

Les platges de Roda de Berà són l’atractiu per excel·lència del nostre municipi, juntament amb el Passeig Marítim i el Camí de Ronda que es troba en un entorn privilegiat rodejat de penya-segats.

El clima mediterrani juntament amb la gran qualitat de l’aigua i de la sorra fan de les nostres platges un indret tranquil i encantador on gaudir del mar i la natura.

Les platges de Roda de Berà compten amb un sistema de gestió ambiental i ofereixen nombrosos serveis de qualitat que les fan mereixedores de diversos guardons de reconegut prestigi:

  • Certificat europeu EMAS III
  • Sistema de Gestió ambiental ISO 14001
  • Banderes blaves

Roda de Berà és un municipi molt sensibilitzat amb al medi ambient, per la qual cosa preserva els seus ecosistemes dunars de la mateixa manera que inverteix molts esforços en conservar i mantenir el seu entorn natural per a les generacions futures.

Bases tècniques per l'adjudicació de a instal·lació i explotació comercial dels serveis de temporada inclosos en el pla d'usos de Roda de Berà 2017-2021.

Platges de Roda de Berà

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.