El Consell Comarcal del Tarragonès posa marxa un any més la campanya d’ajudes al lloguer, i l’Ajuntament de Roda de Berà, per recolzar la iniciativa, posa a disposició dels rodencs i rodenques dos dies a la setmana durant els quals podran demanar tota la informació necessària, resoldre dubtes i tramitar les ajudes. Serà els dimarts i els dijous, de 10 a 13 hores, al Patronat Municipal.

Es tracta de subvencions per al pagament del lloguer, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d'exclusió social.


A qui va dirigit?

A persones que siguin titulars d'un contracte de lloguer que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya i compleixin els requisits de la convocatòria.


Import màxim de la renda mensual

L’import màxim de la renda mensual de l’habitatge és, al Camp de Tarragona, de 500 €/mes. (900 € en cas de families nombroses o que algun membre tingui concedida una discapacitat)


Quin es l’import de la subvenció?

L’import de la subvenció serà:

  • Del 20% de l’import de la renda de lloguer anual quan l’esforç per pagar el lloguer sigui igual o inferior al 30% dels seus ingressos.
  • Del 30% de l’import de la renda de lloguer anual quan l’esforç per pagar el lloguer sigui superior al 30% i inferior al 40% dels ingressos.
  • Del 40% de l’import del lloguer anual quan l’esforç per pagar el lloguer sigui igual o superior al 40% dels ingressos. Ajut anual màxim de 2.400 € anuals.

Com tramitar l’ajuda?

L’ajuda es tramitarà preferentment per via telemàtica a través de la web de la Generalitat.

Per tramitar-la presencialment, s’haurà de demanar cita prèvia. Només es donarà una única cita prèvia per la presentació de tota la documentació d'una sola persona.

Obligatori

  • Portar mascareta
  • Una sola persona per visita
  • Portar tota la documentació requerida i ben omplerta, (Sol·licitud, model transferència bancària segellada i signada pel banc, etc.)
  • Portar originals sense fotocòpies
  • Cadascú haurà de portar el seu bolígraf

Nota:
- Els lavabos estaran tancats
- Sols és podrà tramitar una ajuda per a cada cita


Oficina d’Habitatge del Tarragonès
Carrer de les Coques, 3 - Tarragona
Tel. 977 244 500
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  

Més informació a http://tarragones.cat/habitatge/ajuts-per-al-pagament-del-lloguer-2020

 

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta