El Consell Comarcal del Tarragonès posa marxa un any més la campanya d’ajudes al lloguer, i l’Ajuntament de Roda de Berà, per recolzar la iniciativa, posa a disposició dels rodencs i rodenques dos dies a la setmana durant els quals podran demanar tota la informació necessària, resoldre dubtes i tramitar les ajudes. Serà els dimarts i els dijous, de 10 a 13 hores, al Patronat Municipal.

Es tracta de subvencions per al pagament del lloguer, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a persones de 65 anys o més en risc d’exclusió social.


A qui va dirigit?

A persones que siguin titulars d'un contracte de lloguer que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya, que, a l’any natural de la convocatòria, tinguin 65 anys o més.


Import màxim de la renda mensual

L’import màxim de la renda mensual de l’habitatge és, al Camp de Tarragona, de 500 €/mes. (900 € en cas de families nombroses o que algun membre tingui concedida una discapacitat i el barem de mobilitat favorable reconegut pel Departament competent).


Com tramitar l’ajuda?

Per tramitar-la presencialment, s’haurà de demanar cita prèvia. Només es donarà una única cita prèvia per la presentació de tota la documentació d'una sola persona.


Obligatori

  • Portar mascareta
  • Una sola persona per visita
  • Portar tota la documentació requerida i ben omplerta, (Sol·licitud, model transferència bancària segellada i signada pel banc, etc.)
  • Portar originals sense fotocòpies
  • Cadascú haurà de portar el seu bolígraf
  • Nota:

    - Els lavabos estaran tancats
    - Sols és podrà tramitar una ajuda per a cada cita

    TERMINI: DEL 29 de maig fins al 3 de juliol de 2020

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta