Adif ha fet arribar a l’Ajuntament el seu avantprojecte de construcció de proteccions acústiques a la via de la costa, el qual inclou afectacions a diferents trams al seu pas per El Vendrell, Roda de Berà, Creixell i Torredembarra.   

Quant a Roda de Berà, inclou la instal·lació de plaques acústiques a dos trams diferenciats. El primer d’ells s’inicia al carrer Llevant, al límit amb el municipi del Vendrell, i s’allarga fins al pont de la via a l’alçada de la plaça de René Vandermeuter. En aquest tram les proteccions hi anirien a banda nord i sud de la via del tren.

Pel que fa al segon tram, s’inicia a la Barquera i arriba fins al límit amb el terme municipal de Creixell, en aquest cas només a banda nord de la via, per protegir els habitatges del soroll.

L’avantprojecte preveu la instal·lació de més de tres quilòmetres de plaques acústiques, un total de 3.792 metres lineals a Roda de Berà, amb plaques amb alçades que podrien anar des dels 2 fins al 5 metres, sent aquestes últimes metàl·liques fins als 4 i de metacrilat el darrer metre.

Podeu consultar aquí el projecte d'Adif de construcció de proteccions acústiques.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta