canlenfrdeitrues

Tràmits

Període de presentació de documentació: del 22 d'agost al 30 de setembre de 2019.

Anunci de l'aprovació definitiva de les bases específiques

Anunci de l'aprovació definitiva de la modificació de les bases

Anunci al Butlletí Oficial de la Província

Annex 1

Annex 2

Annex 3

Annex 4

Annex 5

Annex 6

Annex 7

L’Ajuntament de Roda de Berà, amb l’objectiu de fomentar la contractació de persones aturades del municipi col·laborant amb les empreses en les despeses salarials, o les despeses de creació de noves iniciatives empresarials que generin autoocupació de les persones emprenedores al nostre municipi, ha obert la convocatòria de subvencions per l’atorgament d’ajuts per a persones desocupades, l’autoocupació i l’emprenedoria 2019.

Amb aquestes mesures es pretén reduir la taxa d’atur de Roda de Berà, així com afavorir la consolidació i el creixement de l’activitat emprenedora al municipi.

Qui ho pot sol·licitar?

Qualsevol persona física o jurídica que compleixi els següents requisits generals: no tenir deutes amb l’administració pública, designar una adreça de correu electrònic de contacte a efectes de comunicació dels tràmits vinculats a aquesta convocatòria i ser titular d’un compte bancari on rebre l’import de la subvenció.

Termini sol·licituds:

del 22 d’agost de 2019 al 30 de setembre de 2019.

Tipus de subvencions

S’han creat dues línies d’ajuts, una per a empreses i l’altra per a l’autoocupació, amb un import màxim total de 29.556,26 € que es distribuirà entre les dues línies.

Requisits específics subvenció per a empreses que contractin persones desocupades (línia 1)

  • Qualsevol persona física o jurídica, de naturalesa privada, que faci una activitat econòmica i estigui donada d’alta al cens d’activitats econòmiques.
  • Tenir un centre de treball al Tarragonès o comarques properes, on sigui viable la contractació d’una persona empadronada a Roda de Berà.
  • No haver reduït la plantilla en els sis mesos anteriors a l’inici del contracte laboral pel mateix lloc de treball a l’empresa, que ara es subvenciona.
  • No haver acomiadat durant el darrer any a la persona a qui es proposa contractar.

Requisits específics autoocupació de persones desocupades, creació d’una activitat empresarial individual, autònom o col·lectiva (línia 2)

  • Estar empadronat a Roda de Berà, amb una antiguitat mínima de 12 mesos abans de la data d’inici de l’activitat empresarial i que el domicili de l’activitat empresarial estigui a Roda de Berà.
  • Que la nova activitat empresarial s’hagi donat i continuï d’alta en el període comprès entre l’1 de gener i el dia que finalitzi el termini de sol·licitud d’aquesta subvenció.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.