Arxiu Municipal

Per norma general, la documentació conservada per l’Arxiu municipal de Roda de Berà és accessible a tothom. No obstant això, la consulta de certa documentació pot estar limitada per la legislació vigent en matèria de transparència, accés a la informació pública, arxius i gestió de documents, a més de la possible legislació sectorial.

La consulta de documentació és gratuïta i s’ha de dur a terme a les instal·lacions de l’Arxiu municipal.

En general, qualsevol persona o entitat pot obtenir reproduccions de la documentació consultada. S’exceptuen aquells documents que estiguin sotmesos a drets de propietat intel·lectual i aquells documents l’accés als quals estigui limitat per la legislació vigent, per motius de conservació o per la voluntat del dipositant en el cas de cessió o dipòsit.

La reproducció dels documents serà duta a terme pel personal de l’Arxiu municipal. El cost de les reproduccions vindrà fixat per les ordenances fiscals vigents.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.