Amb la finalitat de cobrir necessitats concretes i prioritàries de caràcter temporal així com vacants puntuals, l’Ajuntament de Roda de Berà ha obert la convocatòria que regirà el procés de selecció de personal per a la creació de tres borses de treball de la Brigada Municipal.

En concret es crearan tres borses diferents. La primera d’elles per cobrir llocs de treball de personal d’oficis, de paleteria, lampisteria i jardineria, per al manteniment i la reparació dels béns de domini públic i patrimonials; una altra per cobrir llocs de treball dels serveis de neteja viària i recollida d’escombraries; i una tercera per cobrir el servei de neteja d’edificis municipals. En tots els casos les persones que entrin a formar-hi part ho faran per atendre necessitats urgents, concretes i inajornables per a serveis declarats essencials i de naturalesa prioritària.

La Junta de Govern Local, en la sessió celebrada el passat 7 d’abril, va aprovar les bases definitives de la convocatòria, les quals en els propers dies seran publicades al BOP i al DOGC, tot i que ja es poden consultar a la plana web de l’Ajuntament, així com descarregar el model de sol·licitud.

El procés selectiu que es posa en marxa és el de concurs-oposició. Per prendre part en les proves selectives serà necessari reunir les condicions que apareixen detallades a les bases, com és el cas d’estar en possessió del certificat d’estudis primaris; tenir coneixements orals del català i del castellà; estar en possessió del permís de conduir del tipus B; entre d’altres requisits.

La primera fase del procés serà la d’oposició, amb una prova de castellà i de català que serà igual per als aspirants de les tres borses de treball, així com un examen test de deu preguntes i un exercici pràctic, que servirà per avaluar les capacitats dels aspirants per prestar les funcions dels llocs de treball a ocupar. La següent fase serà la de concurs, per la qual el tribunal valorarà els mèrits aportats; i seguidament una entrevista personal, que es farà tan sols a les persones que prèviament hagin superat la fase d’oposició. Finalment es portarà a terme la resolució del procés amb una llista amb el nom dels aspirants que hagin superar tot el procés de selecció, per ordre de puntuació per a cada una de les tres borses.

Els aspirants interessats hauran de presentar la sol·licitud al Registre General de l’Ajuntament, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, acompanyada de tota la documentació requerida, detallada també a les bases de la convocatòria. El termini màxim per a la presentació d’instàncies és de vint dies naturals, a comptar des del dia següent a la publicació de l’anunci al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Anunci i bases de la convocatòria.

Annex I. Sol·licitud per participar en el procés de selecció

.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta