L’Ajuntament de Roda de Berà, amb l’objectiu de fomentar la contractació de persones aturades del municipi col·laborant amb les empreses en les despeses salarials, o les despeses de creació de noves iniciatives empresarials que generin autoocupació de les persones emprenedores al nostre municipi, ha obert la convocatòria de subvencions per l’atorgament d’ajuts per a persones desocupades, l’autoocupació i l’emprenedoria 2019.

Amb aquestes mesures es pretén reduir la taxa d’atur de Roda de Berà, així com afavorir la consolidació i el creixement de l’activitat emprenedora al municipi.

Qui ho pot sol·licitar?

Qualsevol persona física o jurídica que compleixi els següents requisits generals: no tenir deutes amb l’administració pública, designar una adreça de correu electrònic de contacte a efectes de comunicació dels tràmits vinculats a aquesta convocatòria i ser titular d’un compte bancari on rebre l’import de la subvenció.

Termini sol·licituds:

del 22 d’agost de 2019 al 30 de setembre de 2019.

Tipus de subvencions

S’han creat dues línies d’ajuts, una per a empreses i l’altra per a l’autoocupació, amb un import màxim total de 29.556,26 € que es distribuirà entre les dues línies.

Requisits específics subvenció per a empreses que contractin persones desocupades (línia 1)

  • Qualsevol persona física o jurídica, de naturalesa privada, que faci una activitat econòmica i estigui donada d’alta al cens d’activitats econòmiques.
  • Tenir un centre de treball al Tarragonès o comarques properes, on sigui viable la contractació d’una persona empadronada a Roda de Berà.
  • No haver reduït la plantilla en els sis mesos anteriors a l’inici del contracte laboral pel mateix lloc de treball a l’empresa, que ara es subvenciona.
  • No haver acomiadat durant el darrer any a la persona a qui es proposa contractar.

Requisits específics autoocupació de persones desocupades, creació d’una activitat empresarial individual, autònom o col·lectiva (línia 2)

  • Estar empadronat a Roda de Berà, amb una antiguitat mínima de 12 mesos abans de la data d’inici de l’activitat empresarial i que el domicili de l’activitat empresarial estigui a Roda de Berà.
  • Que la nova activitat empresarial s’hagi donat i continuï d’alta en el període comprès entre l’1 de gener i el dia que finalitzi el termini de sol·licitud d’aquesta subvenció.

Bases reguladores

Les bases reguladores es poden consultar en el següent enllaç:
web.rodadebera.cat/tramits/subvencions

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta