Notícies

També ajuda econòmicament els emprenedors que hagin posat en marxa un nou negoci.

Hi destina 40.000 euros distribuïts en dues línies diferents.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 15 de novembre. Es poden acollir tots els contractes i activitats iniciades des del 31 d’octubre de 2021.

Per novè any consecutiu, l’Ajuntament de Roda de Berà ha tornat a posar en marxa la subvenció per a la contractació de persones desocupades, l’autoocupació i l’emprenedoria, en el marc de les polítiques per al foment de l’ocupació de l’equip de Govern.

L’any 2014, el consistori rodenc va esdevenir pioner a la demarcació de Tarragona en posar en marxa per primer cop aquesta subvenció que té els objectius d’incentivar la contractació de rodencs i rodenques desocupats en situació d’atur per part d’empreses, no només amb seu social a Roda de Berà sinó de tot el Tarragonès i de les comarques properes; dinamitzar el mercat de treball donant suport a les petites i mitjanes empreses; evitar situacions de risc d’exclusió social en els col·lectius més vulnerables de Roda de Berà; i impulsar la creació de noves iniciatives empresarials que generin autoocupació, ajudant els rodencs i rodenques emprenedors.

La convocatòria s’ha obert avui i es poden acollir tots aquells contractes o activitats iniciades des del 31 d’octubre de 2021 i fins que finalitzi la convocatòria d’aquest any, el 15 de novembre, atès que la subvenció té caràcter retroactiu.

La partida destinada és de 40.000 euros, distribuïda en dues línies diferents. La primera, adreçada a les empreses, de Roda de Berà o de les comarques properes, per a la contractació de persones desocupades en situació d’atur empadronades a Roda de Berà, amb el 70% del total. L’Ajuntament subvenciona fins al 50% del cost total del contracte, amb un màxim de 950 euros mensuals de salari brut i amb un mínim del 50% de la jornada.

Pel que fa a la segona línia, es destina a l’autoocupació per a la creació d’una activitat empresarial individual, com a autònom o col·lectiva, amb el 30% del total. Se subvencionarà fins al 50% de les despeses de l’activitat, amb un màxim de 3.000 euros.

Les bases són les mateixes que l’any passat amb una petita modificació. El Ple de l’Ajuntament va aprovar al maig una modificació per a la línia 1: el requisit d’estar inscrit al SOC com a demandant d’ocupació almenys una setmana abans de la data d’inici de la contractació.

Aquí trobareu tota la documentació necessària per efectuar la vostra sol·licitud.

Anunci de la convocatòria 2022.

Bases de la convocatòria 2022.

Annex I: Sol·licitud de la subvenció. (DOCX)

Annex II: Descripció de l'activitat empresarial. (DOCX)

Annex III: Rel·lació de despeses. (DOCX)

Annex IV: Declaració d’altres subvencions. (DOCX)

Annex V: Domiciliació bancària. (DOCX)

Annex VI: Declaració responsable sobre el compliment dels requisits. (DOCX)

Annex VII: Declaració responsable en rel·lació al personal. (DOCX)

Annex VIII: Autortització per accedir a dades del Servei Català d'Ocupació. (DOCX)

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.