Conscienciació municipal

Amb el confinament, l'Ajuntament de Roda de Berà va detectar un augment, cada cop més notable, d'acumulació de residus a la via pública -anomenats 'voluminosos'.

Per les seves dimensions, aquests residus no hi caben dins els contenidors de la via pública, i acostumen a ser difícils de transportar (com mobles, estris vells, matalassos, somiers, fèrrics i altres materials rebutjats).

Per aquest motiu, la regidoria de Serveis Tècnics va engegar al 2020 la recollida d’andròmines i voluminosos porta a porta. 

La recollida es fa de dilluns a divendres, sempre al dia següent de la notificació. Per fer la sol·licitud de la recollida s’ha d’accedir a la Bústia Ciutadana del web institucional web.rodadebera.cat/bustia i a l’apartat “Recollida d’andròmines” omplir el formulari amb la sol·licitud, indicant el lloc on es deixarà l’andròmina, si a la porta de casa -en cas que sigui possible-, o bé al contenidor més proper. Pel que fa a l’andròmina s’ha de treure al carrer després de les vuit del vespre del dia de la notificació.

 

Zero andròmines al carrer

 
 

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta