canlenfrdeitrues

Territori


Conscienciació municipal

L'Ajuntament de Roda de Berà ha detectat un augment, cada cop més notable, d'acumulació de residus a la via pública -anomenats 'voluminosos'-

Per les seves dimensions, aquests residus no hi caben dins els contenidors de la via pública, i acostumen a ser difícils de transportar (com mobles, estris vells, matalassos, somiers, fèrrics i altres materials rebutjats).

Es consideren residus voluminosos: mobles, estris vells, matalassos.... NO es recollirà cap producte tòxic i/o inflamable.

L'acumulació d'aquests voluminosos provoca dificultats de circulació en la via pública, perjudica la imatge del poble i, fins i tot, fa aflorar abocadors incontrolats en diferents punts del terme municipal.

Carrers inclosos en la prova pilot

La campanya es desenvoluparà a partir del dia 20 de maig de 2019, en forma de prova pilot al Barri de L´Eixample, concretament als carrers Narcís Monturiol, Plaça Estel, Plaça Olímpics, Avinguda l´Avenc, carrer Beethoven, carrer Angel Guimerà, carrer Ignasi Iglesias, carrer Doctor Castro, carrer Mercade, carrer Joan Maragall, carrer Pau Casals, carrer Antoni Gaudí, carrer Pedrera, passatge Expo, carrer Goya, carrer Sant Miquel, carrer J.S.Bach, carrer Meritxell, carrer Dr. Fleming, carrer Pompeu Fabra i carrer Mirador de Berà.


Com funciona la recollida?

- Trucant al 977 348 715 de dilluns a divendres de 9 a 14h per activar el servei de recollida

Quan les deixo al carrer?

- Diumenge a partir de les 20h

Quan les recullen?

-Dilluns de 7 a 14h

Què hi puc deixar?

-Mobles i grans electrodomèstics. No productes tòxics ni inflamables


Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.