Conscienciació municipal

Amb el confinament, l'Ajuntament de Roda de Berà va detectar un augment, cada cop més notable, d'acumulació de residus a la via pública -anomenats 'voluminosos'.

Per les seves dimensions, aquests residus no hi caben dins els contenidors de la via pública, i acostumen a ser difícils de transportar (com mobles, estris vells, matalassos, somiers, fèrrics i altres materials rebutjats).

Per aquest motiu, la regidoria de Serveis Tècnics va engegar al 2020 la recollida d’andròmines i voluminosos porta a porta. 

La recollida es fa de dilluns a divendres, sempre al dia següent de la notificació. Per fer la sol·licitud de la recollida s’ha d’accedir a la Bústia Ciutadana del web institucional web.rodadebera.cat/bustia i a l’apartat “Recollida d’andròmines” omplir el formulari amb la sol·licitud, indicant el lloc on es deixarà l’andròmina, si a la porta de casa -en cas que sigui possible-, o bé al contenidor més proper. Pel que fa a l’andròmina s’ha de treure al carrer després de les vuit del vespre del dia de la notificació.

 

Zero andròmines al carrer

 
 

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta