Hotel d'Entitats

La partida pressupostària destinada a les ajudes ascendeix a 42.000 euros. Les sol·licituds s'hauran de presentar abans del 15 de setembre a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.

L’objectiu era orientar als presidents i membres de les juntes de les entitats locals per tal que a partir d’ara sàpiguen com els afecta la reforma i que poguessin aclarir dubtes al respecte.

La temàtica principal seran les novetats fiscals que afecten a les entitats sense ànim de lucre, així com el règim de contractació en matèria de fiscalitat i seguretat social, de monitors i entrenadors.

El Departament de Benestar Social i Família ha obert la convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions a entitats durant l'exercici 2015.

Ahir a la tarda, a partir de dos quarts de vuit, l’equip de Govern Municipal va posar en marxa de forma oficial el servei d’Hotel d’Entitats.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.